• Gyomor panasz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az elözö kérdésemben nem emlitettem a gyomor panaszaimat is.Lehet hogy az sugárzik a hátamba?Az is elég sürün elöfordul hogy a gyomorszájamnál görcsös égetö fájdalmam van.Sokszor érzek a nyelöcsöben égetö savat.A tejes dolgoktol meg hányingerem van meg a nagyon zsiros füszeres ételektöl is.Van olyan is hogy felpuffad a gyomrom.Ez mitöl lehet?A háziorvosom küldöt volna már gyomortükrözésre de félek töle.Kösszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorfájdalom témában

        Tisztelt kérdező!

        A gyomorszáj-táji fájdalom és a nyelőcső égő érzése reflux-betegségre
        utal. A zsíros ételek és tejtermékek okozta panasz epeuti probléma
        vagy emésztési zavar, esetleg tejcukor-intolerancia lehet.
        Gyomorfájdalom ritkán sugárzik a hátba, az epehólyag fájdalma a jobb
        vállba sugározhat, a hasnyálmirigy gyulladása övszerű erős fájdalommal
        jelentkezhet.

         Dr. Plósz János


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-03 19:48:24; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 06:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés