• Mi a betegségem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!
        Van egy problémám, ami már másfél éve tart. Kizárólag esténént erős hányinger tör rám. A hányinger hirtelen jön és nagyon erős. Mióta (másfél éve) megvan ez a tünet, nem hánytam egyzser sem. A hányinger nem mindennap jelentkezik, hanem teljesen rendszertelen időközönként. Van, hogy több hónapig nincs, aztán meg egy héten többször is! Már naplót is vezettem, benne az elfogyasztott ételekkel, italokkal, de soha nem tudtam összefüggésbe hozni a hányingerrel. Lelki alapú se lehet, erre is odafigyeltem. NAgyon zavaró, mert el tudja rontani az estémet, legalább még fél órát fenn kell maradnom, hogy lecsillapodjon. Voltam háziorvosnál, vett vért, amiből semmit nem állapított meg, voltam hasi ultrahangon, ahol semmit nem találtak. A háziorvos írt fel nekem B6-t, de nem használ.

        Várom válaszát, segítségét előre is nagyon köszönöm!!

        Dodek

        WEBBeteg szakértő válasza a hányinger témában

        Tisztelt Kérdező!

        Hányáshoz nem vezető hányinger fordul elő veseelégtelenségben,
        májbetegségben, magas vér calcium-szint esetén, illetve
        gyógyszer-mellékhatásként. Egyébként egészséges páciens tartós
        hányingere általában lelki tényezőkre vezethető vissza.

         Dr. Plósz János

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-07 21:15:56; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 09:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés