Puffadás

Kedves Doktor Ur! Problémám már kb egy fél éve tart.Állandóan puffad a hasam és elég ciki de főleg esténként gyakran szellentek is...: (Nem tudom ez mitől van.Próbálok többször enni keveset, sok folyadékot inni illetve protexin candid plust is szedem már második hónapja..Nem tudom mit lehetne még tenni..hogy ez mgszünjön: (hallottam hogy rostdusan kell táplálkozni ez mit takar hogy sok zöldség gyülöcs? én főleg almát, banánt narancsot részesitem előnyben..Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza haspuffadás témában

Tisztelt Kérdező!

A haspuffadás emésztési zavar miatt állhat fenn. A rostdús étkezés a

bélmozgások elősegítésében, a méreganyagok megkötésében segít, de a

puffadásérzést fokozhatja. Javaslom, főétkezések mellé szedjen néhány

hétig Pankreoflat drazsét illetve mozogjon sokat, a testmozgás

élénkíti a bélmozgásokat és segíti az emésztést.

 Dr. Plósz János

 

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. január 01., 22:44; Megválaszolva: 2009. január 01., 22:44
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok
Pfizer vakcina akut gyomorhurutra...