Mi lehet a baj? Makacs étvágytalanság, rosszullét

tisztelt dr/drnö.édesanyámrol van szo akinek állapota eléggé aggaszt.élete eléggé felhös volt, rengeteg ideg, szorongás, megoldhatatlan helyzetek sujtották, föleg a pénzügy terén.ugy kikészült h nem bir enni vagyis alig.pl ha egy nap megeszik egy tányér levest rosszul van evés után. felfujodik, telitetten érzi magát, hányingere van.sokat fáj a feje.volt már gyomorfekélye de egyszerüen nem lehet rávenni h elmenjen egy alaposabb kivizsgálásra.az érdekes az h ennyi evészet után is inkább megmarad a sulya v pár kilot felszed.válaszát nagyon megköszönném.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza gyomorhurut témában

Tisztelt Kérdező!

Az hogy a súlyából nem vesztett, jó jel (ezek szerint annyi energiát

visz be, mint amennyit elhasznál) . Panaszát okozhatja egyszerű

gyomorhuruttól kezdve fekélyen keresztül rosszindulatú gyomorfolyamat

is. Emellett biztosan fennáll valamilyen emésztési zavar is. Javaslom,

próbálja napirendjét gyakori, nyugodt rendszeres kis étkezésekkel

felépíteni, főétkezésekhez fogyasszon Mezym Forte emésztést segítő

szert, savcsökkentésre pedig recept nélkül kapható Quamatel Mini-t. Ha

állapota néhány héten belül nem rendeződik, mindenképp további

kivizsgálás szükséges.

Dr. Plósz János

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2008. december 26., 16:05; Megválaszolva: 2008. december 26., 16:05
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok
Pfizer vakcina akut gyomorhurutra...