Májenzim növekedés

Tisztelt Doktornő! 21 éve egyetlen korty alkoholt sem iszom, azelőtt is csak annyit mint egy átlagember, ünnepeken. Lehet, hogy a mostani kóros májenzimemelkedésemnek ez a régi ivás az oka, vagy gyógyszer öközza? Szedek Ginzenget, Multivitamint, Búzafüvet, Normodipint/5mg/, Betalocot/1db 50mg/. Válaszát előre is köszönöm: Dévai Mária

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza májenzim növekedés témában

Tisztelt Kérdező!

A kétévtizeddel korábbi alkoholfogyasztás illetve a fenti gyógyszerek

nem magyarázzák a kóros májfunkciót (további differenciálásban

segítenének a konkrét értékek) .

 

 Dr. Plósz János

 

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2008. december 20., 20:16; Megválaszolva: 2008. december 20., 20:16
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Laktózintolerancia vizsgálat...
Ételintolerancia
Műtét utáni állapot
Bélfodor gyulladás
Rendszertelen székeles