Májenzim növekedés

Tisztelt Doktornő! 21 éve egyetlen korty alkoholt sem iszom, azelőtt is csak annyit, mint egy átlagember, ünnepeken. Lehet, hogy a mostani kóros májenzimemelkedésemnek ez a régi ivás az oka, vagy gyógyszer öközza? Szedek Ginzenget, Multivitamint, Búzafüvet, Normodipint/5mg/, Betalocot/1db 50mg/. Válaszát előre is köszönöm: Dévai Mária

Dr. Plósz János válasza májenzim növekedés témában

Tisztelt Kérdező! A kétévtizeddel korábbi alkoholfogyasztás illetve a fenti gyógyszerek nem magyarázzák a kóros májfunkciót (további differenciálásban segítenének a konkrét értékek).    Dr. Plósz János  

Megválaszolva: 2008. december 20.

Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések

Epeúti pangás, epehólyag motilitás
Kedves Doktor Úr! Szeretnék segítséget kérni egy lelet értelmezésébe illetve, hogy maga szerint van-e további teendő ezzel kapcsolatosan Nemrég volt egy HIDA...
Egyiptomi megbetegedés.
Merckformin XR okozta állandósult...
Furcsa hasfájás mitől lehet?
Mikrobiom vizsgálat, hiányzó...
Gyomorpuffadás-szédülés összefügghet e?