• Allergia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorno! Tanacsot szeretnek kerni ontol egy regi problemam megoldasara. Sok eve nem tudok szinte semmi vitaminkeszitmenyt szedni sem gyogyteat inni(nagyon keves kivetellel,ilyen pl a menta)es a szagokra is rendkivul erzekeny vagyok.Nem szeretnem magam diagnosztizalni,de azt olvastam valahol,hogy ez a gyenge maj jele. Normalis majfunkciom van az orvos szerint.Ennek ellenere ha vitamin-kuraba kezdtem,mindig az lett a vege,hogy a ferjem szedte be,mert nehany tabletta utan szornyu fejfajasom lett,eros teltsegerzetem,a teaktol meg emellett kiszaradt a szam.Hozza szeretnem tenni,hogy migrenes vagyok,nem tudom,hogy ez osszefugghet-e vele?A haziorvosom nem igazan ertette es nem is adott magyarazatot.On milyen vizsgalatot tanacsol elvegezni? Koszonettel K.Nora

        WEBBeteg szakértő válasza a fejfájás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Elég nehéz összefüggést találni a vitaminok és a fejfájás között. De az
        elképzelhető, hogy valamelyik összetevőjük Önnél provokálja a migrain
        előfordulását. Ha a májfunkciós értékei rendben vannak és az
        ultrahangos képe is ép, nagy valószinűséggel egészséges a mája.
        Javaslom, étkezzen változatosan, egyen sok gyümölcsöt, zöldséget, így
        a vitaminbevitel sem szenved majd hiányt.

         Dr. Plósz János

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-10 19:11:28; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 11:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: