• Nyelőcső és gyomorfekély

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Megvolt a Somatoinfra vizsgálat, szerencsére csak a fekélynél(nyelőcsőnél+gyomor bemeneti szakaszánál)mutatott problémát, a vastagbélnél nem volt semmi látható! Segítségét és tanácsát kérném azzal kapcsolatban hogy Ön ezek után javasolja-e mégis a Colonoscópia vizsgálat elvégzését(hiába nem lehetett látni a somatoinfra vizsgálaton ott gyulladást vagy tumort)? Mert ha jól tudom a véreredmény kimutatta volna ha pld.polip lenne a vastag vagy a végbélen? Vagy a hasi ultrahang kimutatja pld.az összenövést(4-szer műtöttek vakbéllel,okozhat ez vmit a beleknél)?Melyik adatot kell nézni a poliphoz a véreredményen? Esetleg megírhatnám Önnek a véreredményemről? De gondolom az orvosom ezt látta volna? Mert ha jól tudom a Somatoinfra ezeket nem mutatja ki(csak a gyulladást és tumort)? Várom mielőbbi válaszát, és előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a nyelőcsőfekély témában

        Tisztelt Kérdező!

        Sajnos vérből jelenleg sem polyp, sem vastagbéltumor nem deríthető ki.
        A hasi UH vizsgálat csak indirekt jeleket lát az összenövések tekintetében, ezeket csak hasi műtét során lehet megtekinteni.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-20 14:28:56; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 13:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés