• Félek!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő/Úr. Nekem olyan problémám van, amire nem találtam megoldást máshol, sem magyarázatot, ezért fordultam önökhöz! Kb másfél hónapja volt egy elég komoly hólyaghurutom, azóta már meggyógyultam (3hét alatt), de kb 1 hét után a végbelemben ismét fájó, nyilaló érzés jelentkezett. sokszor puffadok. volt egy méhszájfagyasztásom is időközben, de az orvosom szerint a kettő abban függ össze, hogy gyulladás állt be a végbelemben is. tényleg csak ennyi, vagy menjek el máshoz is??? válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a végbélfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        A hólyaghurutra szedett antibiotikum esetleg tönkretehette a normális bélflórát és ennek hiánya okozhatja a panaszokat. Javaslom fogyasszon
        pre- és probiotikumokat, sok folyadékot és rostot. Ha erre nem szűnik a panasz, egy végbéltükrözés indokolt lehet.

        Dr. Plósz János


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-24 17:13:56; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 13:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés