• Gyomorprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor no/ur! Eves kozben gyakran a gyomrom osszeugrik, ha vitamint szedek akkor tunet mentes lesz.De a vitamin szedese utan par het mulva ujbol jelentkezik.Lassan mar egy eve szenvedek ebben a betegsegben, napfeny nem nagyon er,mert eszakon lakom, keves napfenyben reszesulok. Nem erzem magam depressziosnak,stresszesnek. Edesapam halala utan 1 eve jelentkezett nalam eloszor, hasnyalmirigy rakban halt meg, nagypapam gegerakban. Szoval kicsit aggodom, hogy lehet pszichikai problemara vezetheto-e vissza. Ugy erzem, hogy eletem kiegyensulyozott,csak ha eszek akkor erzek szorongast. Elore is koszonom a segitseget!

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorrángás témában

        Tisztelt Kérdező!

        A multivitaminok folyamatos szedésének ellenjavallata nincs. Tehát ha
        emellett panaszmentes, a vitaminszedés folytatását javaslom. Ha nincs
        riasztó tünete (fogyás, hányás, vérzés, éjszakai nyugalmat zavaró
        panasz, nyelési fájdalom) akkor további kivizsgálás nem szükséges, a
        háttérben állhatnak a vázolt lelki tényezők. Ha viszont valamilyen
        társult panasz jelentkezik, mindenképp gastroenterológiai
        szakvizsgálat javasolt.

         Dr. Plósz János

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-15 15:32:38; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 13:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés