• Nyelőcső és gyomorfekély

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm szépen a Salvus vízzel kapcsolatban a válaszát! Még szeretném Öntől megkérdezni hogy ezek mellett a gyógyszerek mellett amiket szedek (Alusulin 3-szor 1 és Pariet 20mg)szabad-e vagy lehet-e multivitaminokat szedni(pld.centrumot)?Illetve ha igen akkor folyamatosan lehet-e szedni? Befolyásolhatják-e a gyógyszerek hatását? És abba kell-e hagynom esetleg a gyógyszereim szedését a szomatoinfra vizsgálat előtt(1-hét múlva lesz),befolyásolják-e a vizsgálat eredményét a gyógyszereim ?(Mert olvastam ilyesmiről régebben.)Előre is köszönöm szépen válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a gyógyszerkölcsönhatás témában

        Tisztelt Kérdező!

        A multivitaminokat szedheti folyamatosan, nem befolyásolják a gyógyszerek hatását. A szomatoinfra előtt legalább pár nappal érdemes lehet a Pariet-et kihagyni, ez erős savcsökkentő, esetleg álnegatívvá teheti  a vizsgálatot.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-10 17:00:07; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 10:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés