• Algoflex forte

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt illetékes! Megszeretném tudni,hogy lehetséges-e az,hogy ha beveszesm az Algoflex Forte tablettát,másnap a mellkas közepén a csontnál ideges jellegű nyomást érzek és a bal karom fáj.Ez gyógyszer mellékhatás lenne? Válaszukat várom és az előző kérdésemre is "Alacsony testhőmérséklet"címmel. Felvilágosításukat előre is köszönöm. Maradok tisztelettel.

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasszorítás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az algoflex (és az egyéb ibuprofen-tartalmú fájdalomcsillapítók) mellékhatásként elsősorban gyomor-bélrendszeri panaszokat (hasi fájdalom, étvágytalanság), esetleg vese illetve vérképzőszervi eltéréseket okozhatnak. A leírt panaszok a nagy valószínűséggel nem a gyógyszer mellékhatásai.

         

         Dr. Plósz János

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-09 10:46:11; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 09:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: