• Köldök körüli szúrás érzése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorno! 2 nehez honap all mogottem, eloszor nogyogyasz kismedence gyulladassal diagnosztizalt.2 het kemeny anitbiotikus kezles hatasakent megszuntek a tunetek.2 het mulva jelentkeztek, ujabb tunettel bovulve:a koldokom koruli szuras erzes, minek hatasara megkemenyedik a hasam.Elozoleg azt lehet tudni, hogy 1993-ban vakbel muteten estem at, es akkor a vakbel a petefeszekre es vekonybelre volt tapadva, igy a sebesz kenytelen volt egy kis darabot a vekonybelembol kimetszeni.Mostanaig semmi gond ezzel nem volt, de most mar a haziorvos sem tudja, hogy hova kuldjon tovabbi kivizsgalasra, mert az ultra hangon sem talaltak semmi rendelleneset es a nogyogyaszati kentvizsgalaton is minden rendben volt.Eves utan eroteljesebbek a tunetek, hisz ilyenkor ugy erzem nagyon feszul a hasam. On szerint ez micsoda es milyen szakemberhez fordulhatnek vele? Koszonom Macika

        WEBBeteg szakértő válasza a hasi fájdalom témában

        Kedves Macika!
         
        Problémájával legcélszerűbb, ha gastroenterológiai szakrendelést keres fel. Kicsi az esélye, hogy a 15 évvel ezelőtti vakbélműtét és vékonybél rezekció áll panaszai hátterében. Azonban hasűri összenövés nem zárható ki, azonban a kivizsgálás során erre is fény derül.
         
        Üdvözlettel :

         Dr. Boros Miklós  sebész


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-29 21:46:46; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 18:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés