• Fekély???

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! Jelenleg külföldön dolgozom és itt nehezebben tudom elmondani mi a problémám így hát megpróbálok ilyen módón segítséget kérni. A problémám a következő: a hasam jobb oldalan a köldöktől pár centire egy sávban elkezdett fájni a bőröm.érintés hatására is nagyon fáj, elég érzékeny és néha belenyilal de külsőleg nem látszik semmi hanem mintha belülről jönne a fájdalom.égető érzéshez hasonlit a fájdalom amit mindig érzek. Köszönöm a segitséget

        WEBBeteg szakértő válasza a övsömör témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az ilyen jellegű fájdalmat övsömör okozhatja. Ha tényleg ez, akkor rövid időn belül megjelennek az érintett sávban a típusos herpeszes hólyagcsák. Ha nem övsömör, akkor is kisugárzó fájdalomról lehet szó. A gyomor vagy nyombélfekély felhasi esetleg jobb bordaív alatti fájdalmat okoz, amelyet általában mélyebbre lokalizálnak a betegek (a bőr általában nem érzékeny).

         Dr. Plósz János  gastroenterológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-15 23:25:44; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 07:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés