Alhasi panaszok és rossz székeles

Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm a válaszát az előző kérdésemre. Szedtem útifűmaghéj kivonatot, ettem zabot reggelire, de semmi sem változott. Amikor elkezdtem szedni a probiotikumot akkor volt javulás, de kb. egy hétig tartott. Azóta is szedem napi 2x a probiotikumot, de nem tért vissza a jó székelési szokás. Lehet-e probléma a folyamatos szedése? (kb 4 hete szedem naponta 2x, és az első hétben volt csak javulás) . Az alhasi fájdalmakra mit javasol? Üdvözlettel: Krisztián

Dr. Plósz János válasza széklet állag témában

A folyamatos szedés nem gond, de ezek szerint érdemes más típusú probiotikumot kipróbálni (ha sikerül megtalálni az optimálisat, azt akár kúraszerűen használni). Tünetileg Duspatalin tabletta szedése javíthat a panaszokon.

Kérdés: 2022. május 07., 11:25; Megválaszolva: 2022. május 07., 12:31
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Alhasi panaszok és rossz székeles
Tisztelt Doktor Úr! Kb. 2 éve kezdődtek a tüneteim, melyek alhasi fájdalmakkal járt elsősorban. Ekkor kettő dolog történt ami kiválthatta. Az...
Székelési szokások
Üdvözlöm! A problémám a következő: alapjáraton lágy,egybe összeálló,barna színű, nyák és vér nélküli székletem van (napi 1x) ,viszont ha...
Széklet állaga
Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm korábbi kérdésemre a válaszát, megnyugtató volt. Egy másik kérdéssel fordulnék Önhöz, a székletemmel...
Végbélfájdalom daganat műtét után
Vérvétel kiértékelése