köldök táji égés

Kedves Doktor Úr! Korábban kérdeztem köldök körüli égésről. Akkor még csak 6 napja ment a savcsökkentés és Ön azt írta még várhatunk a hatásra. Már 12 napja szedem:reggel 20 ppi este 40 quamatel. De sajnos még ma is éreztem ezt az égő-maró fájást a köldököm körül.Ön szerint még van esély a javulásra ha ezen a dózison maradok?Így nem igazán érzek mellékhatást, félek felemelni a ppi -t. Köszönöm előre is a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza a köldök égés témában

Nem kell félni a standard dózisú PPI használatától, a jelenlegi terápia nem éri el ezt a szintet, így a normál dózistól várható javulás. Fontos még a gyakori, rendszeres, nyugodt, kis étkezések tartása is.

Kérdés: 2020. november 25., 16:28; Megválaszolva: 2020. november 26., 17:00
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Hasi puffadás, belek nyomása...
Tisztelt Doktor Úr ! December végén arra lettem figyelmes, hogy nem tudok székletet üríteni kb 4-5 napon át. Ez aránylag azóta változott...
Glutén érzékeny vagyok?
Kedves Doktor Úr! Lehetséges, hogy glutén érzékeny vagyok? Rendszeresen puffadok hatalmas a hasam. Molett testalkatú vagyok. De rendszeresen...
Mi okozhatja a hasmenést?
Tisztelt Doktor Úr! 22 éves fiú vagyok, 4 éve refluxos. 1 hónapja urológiai problémám (feltehetőleg gyulladás) jött elő, mire elkezdtem szedni 2...
Furcsa dolog a székleten