Ambroxol-teva

Üdvözlöm. kb szeptember 28 kezdtem el szedni az Ambroxol-teva és Doxycilin Al nevű gyógyszereket plusz normaflore-t, de már előtte is használtam kis szünettel az ACC 200 granulátumot 3x1 et. Kérdésem a következő lenne: Ha az ambroxol-t reggel éhgyomorra vettem be kb 9-10 napig okozhat-e Reflux szerű tüneteket? (nem olvastam el a használati útmutatót: () Utólag a betegtájékoztatón olvastam: "mivel a nyákoldó anyag veszélyezteti a gyomornyálkahártya épségét" A túl sok nyákoldó károsíthatja a gyomrot, refluxot előidézve? Mert a 28. előtt nem éreztem hogy a gyomrom a torkomba lenne, illetve lefekvéskor ha nyelek olyan mint ha a gégémnél a lenyelt nyál "bugyborékolna" Magától helyre állhat e? (az lehetséges hogy emiatt az emésztés a gyomorban lassabb? mert olyan érzésem volt mintha nem emésztenék olyan gyorsan mint máskor, mintha kevés lenne a gyomor savam. Direkt nem ettem semmit ebéd után de még másnap reggel is olyan érzésem volt mintha nem ürült volna ki a gyomrom.)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza fertőzés témában

Kedves Kérdező!

Akár emiatt, vagy inkább az antibiotikumtól. Lehetne átmenetileg probiotikum mellett gaviscon szirupot megpróbálni, ha visszafele jönne a sav Quamatel vény nélkülieket.

Kérdés: 2020. október 10., 22:00; Megválaszolva: 2020. október 11., 15:25
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Gyomor problémák
18 Lipáz ertèk
Meddig tartson a probiotikum kúra?
Merckformin XR
Szputnyik vakcinával oltakozás