Emelkedett ertekek, mit kell tennem?

Tisztelt doktor ur/ doktor no! Sajnos nem tudok bejutni Gasztroenterologiai vizsgalatra mert jovo evre van idopont.Ugy latom emelkedett az ertekem. Egy honapja voltam mar akkor is emelkedett volt GOT: 85 GPT: 141 Most ra 1 honapra ismeteltuk a vervetelt az eredmenyek GOT: 90 GPT: 156 GGT: azok jok voltak mindket esetben. 58 eves ferfi vagyok. Soha nem ittam alkoholt, nem dohanyzok, nem vagyok tulsulyos. (171/75kg) Igaz iszonyat sokat stresszelek. Nincs munkahelyem. Panik beteg vagyok, igy nagyon felek, mi lesz velem. Hol van meg a jovo ev, adsig mit tegyek? Koszonom szepen a valaszat: Sandor

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza Magas májfunkciós értékek témában

Kedves Kérdező!

Feltételezem, hogy a laboratóriumi vizsgálatokat a háziorvos kezdeményezte. A májfunkciós értékek enyhén emelkedettek. Biztos van korábbi lelete is, amin nem tapasztalt hasonló eltérést. Javaslom, hogy egy hónap múlva ismételje meg, ha nem csökkennének, akkor egyrészt hepatitis szerológiai vizsgálatot javasolnék, másrészt csináltasson hasi ultrahang vizsgálatot is.

Kérdés: 2020. szeptember 23., 16:21; Megválaszolva: 2020. szeptember 24., 20:40
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Fájdalom a jobb felhasban
Savcsökkentő szedése
Székletürítési problémák...
Epekő bontás
Baba gyógyszer mellett