Bélproblémák 2.

Kedves Dr Plósz János! Előző kérdésemhez - https: //m.webbeteg.hu/orvos-valaszol/emesztorendszer/164045 - A 3.Normix kúrát kezdtem meg, ami jó a sibora, és dietazom (fodmap) plusz utána a ProGastro, miért nem múlik ez akkor? Valamint a márciusi CT már láthatott valami elváltozást, hisz akkor még nem voltak kifejezett bélproblémáim. Milyen egyéb betegség állhat a háttérben? Nem merek enni, de már félek hogy fogyok, 50kilo vagyok. Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza bélprobléma témában

Sajnos a Normix nem minden esetben hatásos SIBO esetén sem (igazolt esetben más gyógyszerkombinációt is meg szoktunk próbálni) . A SIBO mellett a bélflóra eltolódása (dysbacteriosis) is okozhat ilyen jellegű panaszokat. A probiotikum tartósabb (pár hónapos) alkalmazása, esetleg kombinálása (Enterollal) segíthet.

Kérdés: 2020. szeptember 01., 12:46; Megválaszolva: 2020. szeptember 03., 09:51
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Érdeklődés
Kérdésem önökhőz két éve rentszertelen menstruáció most már egy hete mozgást érzek job oldali gyomor felet, két terheségi tesztet néztem meg mi...
Mitől lehet véres a székletem?...
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Jelenleg külföldön tartózkodom, és nincs lehetőségem hazamenni kórházi diagnosztikáért, így Önöktől szeretnék...
Túlzott hasi kutymorgás
DAO enzim túl alacsony
Felhasi fájdalom