• Bélproblémák 2.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr Plósz János! Előző kérdésemhez - https://m.webbeteg.hu/orvos-valaszol/emesztorendszer/164045 - A 3.Normix kúrát kezdtem meg, ami jó a sibora, és dietazom (fodmap) plusz utána a ProGastro, miért nem múlik ez akkor? Valamint a márciusi CT már láthatott valami elváltozást, hisz akkor még nem voltak kifejezett bélproblémáim. Milyen egyéb betegség állhat a háttérben? Nem merek enni, de már félek hogy fogyok, 50kilo vagyok. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Plósz János válasza a bélprobléma témában

        Sajnos a Normix nem minden esetben hatásos SIBO esetén sem (igazolt esetben más gyógyszerkombinációt is meg szoktunk próbálni). A SIBO mellett a bélflóra eltolódása (dysbacteriosis) is okozhat ilyen jellegű panaszokat. A probiotikum tartósabb (pár hónapos) alkalmazása, esetleg kombinálása (Enterollal) segíthet.


        Kérdés: 2020. szeptember 01., 12:46; Megválaszolva: 2020. szeptember 03., 09:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        A hurutos köhögés
        COVID-19 kisokos