• Refluxos légzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Kb. 2 hónapja magas gyomorsavat állapítottak meg nálam gyomortükrözéssel!!!Gaviscont meg Ludeat írtam fel de a hatása még nem érződik. Sőt azóta azt vettem észre hogy a légzésem figyelem a nap több pillanatában!!! Voltam tüdőszűrésen sőt légkifúvásos teszten is!!! Szűrés negativ a kifúvás 80 %-os!!!! Kérem tisztelt véleményét!!!

        Dr. Plósz János válasza a légzési probláma témában

        Nem igazán értem a kérdést. Nehezített a légzése? Vagy gyomor-nyelőcső égés-fájdalom van jelen? A leírt terápia csak az utóbbi esetben segíthet, ha nem savas eredetű a panasz, akkor nem lesz hatásos. Léguti problémákat gyakran okoz allergiás-asthmás jelleg, melynek diagnosztizálása azért részletesebb, mint egy mellkas röntgen és egy egy kilégzési áramlásmérés.


        Kérdés: 2020. augusztus 20., 10:40; Megválaszolva: 2020. augusztus 24., 19:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon
        Készülj fel a második hullámra!