• Hasi fájdalom gyengeség fejfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Úr 29 éves férfi vagyok. Régóta tartó hasi panaszok nagyfokú fáradtság, erőtlenseg, fejfájás (amely a mindennapjaimban is befolyásol) miatt számtalan kivizsgáláson vettem már részt amíg el nem kerültem immun panel vérvételre melynek eredményei: ANA(ELISA) 64,1 0,0-25,0 ig jó ASCA iga 9,2 0,0-10,0 ig jó ASCA igG 22,2 0,0-10,0 ig jó Kérdésem az lenne hogy ez mire utalhat? Összefugghet a panaszaimmal? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a hasi - autoimmun témában

        Kedves Kérdező! NEm, ezekkel nem lehet megmondani. Ha kifejezett immun panasza van (laboreltérés, vagy pl bőr, ízületi tünet stb), akkor merülhet fel. A hasi panaszok miatt kell átnézni, minden volt-e, labor, képalkotó, tükrözés


        Kérdés: 2020. július 15., 14:35; Megválaszolva: 2020. július 21., 18:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.