Mi baj lehet

Tisztelt Doktor úr A kérdésem a következő, még áprilisban kaptam a fogorvosomtól antibiotikumot 2 fajtát egymás után , hasmenésem lett és ez tart 2 hónapja van mikor napi 3-4 széklet van csak hogy 1.2 széklet pépes állaggal , voltam vastagbél tükrözésen negatív utána gyomor tükrözésen , negatív , vérvétel tumor márker c 19-9 máj panel , cea , crp ezimek vizsgálata minden jó volt csak a lipáz enzim értéke volt alacsony , hasi ultrahang negatív MR natív hasi kismedence nagatív , milyen vizsgálaton vegyek még részt hogy megtaláljuk a hasmenés kiváltó okát . Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza hasmenés témában

A panasz oka valószínűleg az antibiotikum kezelés okozta bélflóra-károsodás lehet. További vizsgálatként még egy széklettenyésztés jön szóba, javulás probiotikum tartósabb (akár kombinált) használatától várható.

Kérdés: 2020. július 08., 23:18; Megválaszolva: 2020. július 09., 10:40
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok