• Aranyér

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Hölgyem/Uram Azután szeretnék érdeklődni hogy okozhat-e aranyér olyan tüneteket mint székelés közbeni vérzés ami rendszerint csöpög néha percekig nem tudok felállni a wcről miatta végbél törléskor alvatt vérrel jár, valamint has és olykor gyomor fájdalom hányingerrel.Milyen gyógymód lehetséges és milyen beavatkozásra van szükség?

        Dr. Plósz János válasza a végbélvérzés témában

        A vérzést okozhatja belső aranyeresség. Erre kúpot érdemes használni, illetve a panasz fennállása idején langyos-sós-kamillás ülőfürdőket. Detralex illetve Venotec tabletta kúraszerű alkalmazása szintén jótékony lehet. A hasi fájdalom, hányinger más okból jelentkezhet, azt aranyeresség nem magyarázza.


        Kérdés: 2020. július 03., 21:53; Megválaszolva: 2020. július 05., 12:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.