• Zsírcseppek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/ Doktor úr! Kb másfél hónapja vettem észre, hogy székelés után, a víz felszínén pörkölt szafthoz hasonló zsírcseppek úsznak. A másfél hónap alatt összesen 4-szer fordult elő. Egyéb tünetem nincs, az étvágyam jó. Átlagosan táplálkozom, napi 2,5 -3 liter vizet iszom. A súlyom sem változott, kb 52-53 kg nyomok (164 cm magas vagyok) Kamasz korom óta gond volt a koleszterin szintemmel (pedig akkor még az 50kg sem értem el), egy kicsit magasabb volt, de az utolsó vérvételen az is tökéletes volt. Ön mit javasol? Üdvözlettel

        Dr. Plósz János válasza a zsírcseppek témában

        Ha fogyás, hasi panasz nincs, nem kell aggódni (a magasabb koleszterin-szinttel nincs kapvsolatban). Ha gyakoribbá válik a tünet vagy egyéb panasz társul hozzá, akkor érdemes emésztési zavar, hasnyálmirigy-funkció irányába vizsgálódni.


        Kérdés: 2020. június 19., 13:01; Megválaszolva: 2020. június 21., 09:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.