Nyelvem

Tisztelt Plósz János doktorúr! Koràbban irtam önnek az antibiotikum után hasi fàjás ès fehèr bevont nyelvem miatt.Most jelenleg is probietikumot szedek.Valamelyest sokat javultam de mindig van olyan napok hogy fájlogat a hasam.Szèkletem teljesen rendbe már nyàlka sincs benne.Csak mostànàban sok èg a gyomrom de ahogy irtam is önnek a tükrözésen rendbe volt minden.Doktorúr mi a vèleménye valóban ilyen nehèz kilàbalni ebböl?Küldök önndk egy kèpet.A nyelvem røl ilyen ha elkezd fàjni a hasam.Lehetséges hogy az emesztèsem nemjò?Annak idejèn a cifràn antibiotikum után vettem észre hogy ilyen a nyelm,Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza a bevont nyelv témában

A kép nem jött át, de nem probláma. Az állapot lehet a maradvány emésztési zavar, sérült bélflóra tünete, érdemes esetleh más probiotikumot (akár kombináltan, pl. Enterol+Bonolact Regeneral) kipróbálni.

Kérdés: 2020. június 18., 15:20; Megválaszolva: 2020. június 21., 09:39
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Gyomor helyreállítása.
Vélemény kérés
sovány vagyok hizni szeretnék
Veres nyálka szellenteskor
Sörélesztő intolarencia