Mr vizsgálat?

Köszönöm a válaszát Doktor úr! "Candida leginkább haspuffadást, hasmenéses jelleget okoz, ezt is a normál flóra hiányában (szóval nem elsődleges tényezőként) . A mellkasi-illetve gyomortáji panaszt okozhatja reflux-betegség, mely ha nem javul savcsökkentőre, megpróbálható motilitást serkentő szer (Itopride, Cerucal) használata. Nem gondolnám, hogy intolerancia ilyen jellegű panaszt okozna, de a jelentősen emelkedett értékű élelmiszereket érdemes kerülni." Ha MR vizsgálatot csináltatnék, a hasi vagy inkább a mellkasi vizsgálatot javasolná a gyomorfájdalomra?

Dr. Plósz János válasza MR témában

A mellkasi vizsglatnak nem látnám értelmét, szóval hasi MR.

Kérdés: 2020. június 17., 07:52 ;Megválaszolva: 2020. június 19., 14:40
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Gyomorfekély/gyomorrák
Narancssárga nyálka
Vitamin elszinezheti a székletet?
Teszt kérdés
Teszt kérdése
Tisztelt Doktor Úr! Az alábbi kérdést küldtem Önnek, melyre ezt a választ adta: sürgetően nem szükséges a vizsgálat, de a családi terheltség...