Hasi fej és gerinc fájdalom

Jonapot kívánok! 29 éves férfi vagyok 183 cm 78 kg. Étkezés után nagyon erős hasi fájdalom gyötör, valamikor annyira hogy fel sem bírok kelni legtöbbször köldök körül vagy bal bordaív alatt vagy ritkán jobb de soha nem egyszerre fáj mindenhol. 90% ban köldök körül. Étkezés után még tapasztalom hogy remegek elmegy minden erőm fáradt vagyok kiszárad a szám, szédülök és fehér állandóan a nyelvem. Minden nap nagyon erős fejfájásaim szoktak lenni általában tarkó tájékon de előfordul halánték homlok orr illetve szem mögött. Mindennaposak a gerinc illetve ízületi fájdalmaim is. Zsibbadásokat érzek sokszor a fejemen a karjaimban illetve a lábaimban és a testemen bárhol jelentkezik izomrángás. Van gerinc servem a nyakamon illetve derekamon de a neurológus doktornő azt mondta ezeknek ennyire nem kéne fájnia illetve problémát okoznia. Refluxot állapítottak meg nalam 2011 ben de egészen 2018 ig semmi panaszt nem okozott és azóta kapom rá a savcsokkentoket de nem használ semmilyen gyógyszer. Tavaly októberben volt egy vakbélműtétem de abból felgyógyultam. Tavaly kiderult hogy laktóz erzékeny vagyok de a diétát azóta is szigorúan tartom ha olyat eszem veszek be rágótablettát. Jelen panaszaim 3-4 hónapja állnak fent. Kb két hónapja volt olyan hogy délelőtt ettem pizzát majd egész délután rosszul voltam, feszített a gyomrom és 5 óra múlva kihánytam a megemésztetlen pizzát. Hasi uh hasi CT gyomor illetve vastagbél tükrözés negatív. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza has- és fejfájás témában

Amit érdemes megnézni, hogy nincs-e hisztamin-intoleranciája (ez a hasi panaszokat és a fejfájást magyarázhatná) illetve még felmerül bennem a Whipple-kór lehetősége (ez egy igen ritka, beleket érintő fertőző betegség, gyomortükrözés során vett vékonybél biopsziás mintából igazolható) .

Kérdés: 2020. május 27., 18:29; Megválaszolva: 2020. május 30., 08:41
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
18 Lipáz ertèk
Meddig tartson a probiotikum kúra?
Merckformin XR
Szputnyik vakcinával oltakozás
Cöliákia covid oltás