Gyomor és fejfájás

Tisztelt Doktor Úr! Pár hete panaszkodtam iszonyú puffadásra.felhasi fájdalomra,telítettség érzésre.Tanácsa alapján Cerucalt veszek be ha már nagyon kivagyok.Sajnos a fenti panaszok mellé néhány napja más is társul: közvetlenül evés után (vagy már közben is) elkezd nyomni a fejem, egy tompa kétoldali halántéktáji nyomást,fejfájást érzek mindegy mit eszek.A gyomorszájnál is fáj, szúr, hol jobban hol kevésbé.És a hasi diszkomfort is megmaradt.Nemrég csináltak egy labort pajzsmirigy ellenőrzésre (alulműködésre szedek gyógyszert, de legutóbb meg túlműködött úgyhogy az adagot csökkentette az orvos) és akkor a CRPm 1,7 lett, pedig 0,8 nál més sohasem volt több.A hasam nem megy , inkább székrekedésem van.Javasol-e a Doktor Úr valami vizsgálatot, diétát? Nagyon magam alatt vagyok mert ezek a fájdalmak megrontják a napjaim, és enni is alig merek.Nincs esetleg áteresztő bélem? Köszönöm előre is a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza haspuffadás-fejfájás témában

Érdemes lehet lisztérzékenység illetve étel-alllergia irányába vizsgálódni, előbb elég szerteágazó panaszokat képes okozni.

Kérdés: 2020. május 17., 15:10; Megválaszolva: 2020. május 18., 11:48
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
18 Lipáz ertèk
Meddig tartson a probiotikum kúra?
Merckformin XR
Szputnyik vakcinával oltakozás
Cöliákia covid oltás