• Gyomor probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot, az lenne a gondom. Hogy lassan 2 hete mindentől hasmenésem van. Kezdek aggódni. Mi a teendőm ijen esetben. Köszönöm.

        Dr. Plósz János válasza a hasmenés témában

        Ha más tünet (láz, vérzés, fogyás, hasi fájdalom) nincs, akkor érdemes megpróbálni a lassú, nyugodt, kis étkezések tartása mellett probiotikum (pl. Bonolact Regeneral) és bélmotilitást lassító szer (Meteospasmyl vagy Duspatalin) pár hetes használatát. Ha nem alakul a panasz, mindenképp érdemes háziorvosával konzultálni.


        Kérdés: 2020. május 05., 17:31; Megválaszolva: 2020. május 08., 11:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: