• Ismeretlen gyomorfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor, évek óta megmagyarázhatatlan gyomorfájásom van, TB és magán úton is végig jártam sok mindent, többszöri gyomortükrözés, vastagbéltükrözés, ultrahang, CT, ételintollerancia vérvétel, EKG-k, szívultrahang, terheléses EKG, helicobacter kilégzési teszt, mind negatív, mégis állandó gyomorfájással küzdök, nagyon megnehezíti, ellehetetleníti az életemet. Mivel nem találtak semmit, stresszre gyanakodtak, járok pszichiátriára, kapok gyógyszert, de ugyanúgy semmi hatás. Hová tudnék még menni, mit tudnék még tenni, hogy végre normális életem lehessen? Üdvözlettel: TT

        Dr. Plósz János válasza a gyomorfájdalom témában

        Hát, így elég nehéz jó ötletet mondani. Ha tényleg a gyomorra gyanakszunk, akkor gyomorürülési nehézség-meglassultság okozhat ilyen jellegű panaszt, emiatt érdemes lehet megpróbálni prokinetikus szerek (Itopride, Cerucal) esetleg Iberogast csepp használatát.


        Kérdés: 2020. április 13., 22:30; Megválaszolva: 2020. április 14., 19:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: