Aranyér

Tisztelt Doktor Úr! kb 2-3hete észrevettem egy kb borsó nagyságú kemény csomót a végbélnyílásomtól kb 1cmre befelé ha háton fekszek kb 6óránál taláható nem fáj nem viszket nem vérzik semmilyen panaszom nincs viszont külföldi tartozkodasom miatt még par hétig nemtudom megmutatni orvosnak! az a kérdésem,hogy ez lehet rosszindulatú elváltozás? a nagysága nem változott talán tapintasra mintha nagyon picit puhább lenne a 2hétel ezelöttihez képest! válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza Aranyeres csomó témában

Valószínűleg egy aranyeres csomót észlel, pár hétig ráér a vizsgálat (ha vérzés, testsúlyvesztés nincs) .

Kérdés: 2020. március 03., 16:42; Megválaszolva: 2020. március 04., 17:05
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Mérgezés , Gyomorrontás
Túlzott hasi kutymorgás
DAO enzim túl alacsony
Felhasi fájdalom
Proctitis Ulcerosa, végbélrák