• Aranyér

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr!kb 2-3hete észrevettem egy kb borsó nagyságú kemény csomót a végbélnyílásomtól kb 1cmre befelé ha háton fekszek kb 6óránál taláható nem fáj nem viszket nem vérzik semmilyen panaszom nincs viszont külföldi tartozkodasom miatt még par hétig nemtudom megmutatni orvosnak!az a kérdésem,hogy ez lehet rosszindulatú elváltozás?a nagysága nem változott talán tapintasra mintha nagyon picit puhább lenne a 2hétel ezelöttihez képest!válaszát előre is köszönöm

        Dr. Plósz János válasza a Aranyeres csomó témában

        Valószínűleg egy aranyeres csomót észlel, pár hétig ráér a vizsgálat (ha vérzés, testsúlyvesztés nincs).


        Kérdés: 2020. március 03., 16:42; Megválaszolva: 2020. március 04., 17:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: