• Végbélsipoly

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Crohn beteg vagyok és van egy végbélsipolyom,amit januárba fognak müzeni.Most egy kissé be van gyulladva.A kérdésem az lenne,hogy így repülhetek e? Válaszát előre is köszönöm!K.Krisztina

        Dr. Plósz János válasza a Crohn betegség témában

        A sipoly nem akadálya a repülésnek (kivéve, ha a repülő személyzet tagja).


        Kérdés: 2019. december 16., 08:51; Megválaszolva: 2019. december 21., 18:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: