• Lehet-e gombát enni májcirrózis esetén?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Édesapám májcirrózis (F4 stadium) miatt fehérje diétát tart. Érdeklődni szeretnék hogy szabad-e gombát enni neki, ha igen melyik típust, kb milyen mennyiségben? Ha jól tudom a fehérje tartalma nem magas, viszont nem tudom okozhat-e esetleg ettől függetlenül bármi problémát?

        Dr. Plósz János válasza a májcirrhosis témában

        Fogyaszthat gombát nyugodtan (kompenzált stádiumból nem szükséges diétás megszorítás).


        Kérdés: 2019. november 05., 22:43; Megválaszolva: 2019. november 06., 14:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: