• Bélgyulladás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr! 1,5 hónapja görcsöl a hasam, a széklet előtt nyálkás hurutos friss véres èlénk piros valami ürül. A véreredmény alapján crp 12. Milyen diétát javasol? Mi okozhatja a gyulladás? Mit javasol? Köszönettel: Adrienn

        Dr. Árki Ildikó válasza a bélbetegség témában

        Tisztelt Kérdező! A belek gyulladásos megbetegedése is okozhatja a panaszt, mielőbb gasztroenterológiai vizsgálat szükséges a tüneteket okozó megbetegedés pontos megállapítása és ennek alapján a kezelés elkezdése végett.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2019. március 22., 22:28; Megválaszolva: 2019. április 02., 21:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.