• Emésztőrendszeri elégtelenség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözölöm doktor úr! Egy igen érdekes és kellemetlen problémával állok szemben, a problémám az lenne hogy egy hosszabb hasmenés után(nagyából 1 hét) a székletem nem nyerte vissza normális jellegét tehát ugyan olyan lágy, alaktalan jellegű maradt valamint illata jelentősen megváltozott, színe sötétbarna(a probléma már 4-ik hete fenn ál). Ez ellenére nem érzem magam rosszul étvágyam megfelelő nem érzek semmilyen jellegű fájdalmat vagy kellemetlenséget, napi három alkalommal kell a mellékhelységet használnom reggel dél-2 között és este de fordult már elő hogy hajnalban is kellett. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Plósz János válasza a Hasmenés utáni állapot témában

        Hasmenés után a bélflóra megváltozása még hónapokig észlelhető. Érdemes pár hétig probiotikumot használni, enni gyakran, rendszeresen, egyszerre keveset, lassan, nyugodtan.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2018. december 20., 23:07; Megválaszolva: 2018. december 21., 08:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: