• Gyomorsav probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr/hölgy! Én B. Attila vagyok, az anyukámnak van gyomorsav problémája csak ő nem ért az internethez. Már jó ideje kínlódik ezzel a problémával, a házi orvostól kapott gyógyszert amivel csökkentette a gyomorsavat, egy darabig jobb is lett de most újra nagyon rossz a helyzet. Olvastuk interneten, hogy a kevés gyomorsav (vagy annak a töménysége, sav tartalma) is ugyanolyan problémákat okoz mintha sok lenne. Alig tud enni, állandóan érzi a nyelőcsövében a savat, fogyott az utobbi időben 6 kilót, mert nem tud rendesen enni. Az lenne a kérdésem, hogy ön szerint hova kellene ezzel fordulni. Konkrétan hol van az országban olyan kórház (vagy bármilyen ellátó centrum) ahol a gyomorsavat meg tudják vizsgálni, a mennyiségét, összetételét..... és egy valós képet kaphatunk a problémáról, hogy most kevés vagy sok a gyomorsav (esetleg az összetétele a probléma) és a kezélését is el tudják végezni, vagy tudnak tanácsot adni, hogy a kiderített problémát hol tudják orvosolni. Kérem, hogy küldjenek pontos elérhetőséget (cím, telefonszám, ellátó hely neve), mert a háziorvos által nem jutunk egyről a kettőre már jó ideje. A fenti részben a nő és az 54 év az anyukámra vonatkozik, ő ennyi idős, nem én. Várom válaszukat! Üdv.: B. Attila

        Dr. Árki Ildikó válasza a reflux, fogyás témában

        Tisztelt Kérdező! Mindenképpen gasztroenterológiai vizsgálat szükséges, ahol pontosan megállapítják, hogy mi okozza a panaszokat, tüneteket. Nem tudok pontos intézménynevet javasolni, de kell, hogy legyen a lakhelyükhöz tartozóan szakorvos rendelő, kórházi ambulancia, ahol gasztroenterológiai rendelés működik. Mielőbbi jobbulást édesanyjának!


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2018. október 25., 19:33; Megválaszolva: 2018. október 28., 19:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: