• Vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv:.Dr.ÚrNő Mar regebb ota meg figyeltem urites utan picike verzes jelentkezik neha Van hogy parnapig legalabb 1x uritesnel Fajdalmam nincsen egyaltalan kemeny fizikai sportot uzok Es szeretnem tudni mi lehet ez a ver ami fajdalom nelkul urites vegen jon Koszonom valaszat.

        Dr. Árki Ildikó válasza a vérzés témában

        Tisztelt Kérdező! Nem írta, hogy milyen "ürítés"-ről van szó. Vizelet? Széklet? Feltételezem, hogy az utóbbi. Többféle ok állhat a háttérben, pl. aranyér. Keressen fel gastroenterológust, vagy proctológust. Üdvözlettel.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2018. október 12., 00:14; Megválaszolva: 2018. október 15., 20:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.