• 2-3 hónapja lazább széklet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 2-3 hónapja lazább a székletem. Napi egyszer, körülbelül ugyanabban az időpontban, reggel fordul elő. Semmilyen egyéb panaszom nincs. Kell-e valamin változtatni étkezés terén? Egyáltalán problémának tekinthető-e ez a dolog? Köszönöm válaszát!

        Dr. Plósz János válasza a Széklet, Hasmenés témában

        Nem probléma. Probiotikum kúraszerű használatával visszaállhat az eredeti rend.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. március 28., 08:43; Megválaszolva: 2017. március 30., 20:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr Nagyon lefogytam az utóbbi időben, 8 kg-ot fél év alatt. Január elején kardiológiai kontrollon voltam, a doktornő azt mondta, hogy ennek az okát ki kell vizsgálni. Aludni 2-3 órát tudtam éjszakánként. Azon kívül, hogy...
        Kedves Doktor Úr/Nő!A problémám összetett, próbálok mindent leírni segíthet. 2017 májusában lettem várandós,természetes úton, 2-3 hónap alatt sikerült.2018 februárjában császármetszéssel szültem,minden problémamentesen zajlott,a...
        Tisztelt Dr NŐ/ Úr! Az édesanyám 75 éves. Volt gyomor és vastagbél tükrözésen melynek negatív az eredménye. Elküldték vékonybél átvilágításra. Sajnos akár mit eszik görcsöl a hasa. Már szinte semmit nem mer enni . A kérdésem a...
        Tisztelt Doktornő/Úr! Alhasi fájdalommal elmentem gasztroenterologiara. Hasi uht csináltak ami negatív lett.Csak máj cisztát találtak. Laboreredményem teljesen hibátlan kivéve a Cea érték ami 4.32 lett. A Ca 19-9 az 4.22 lett ami normális....
        Tisztelt Doktor úr! Év elején hasi panaszokkal kerestem fel gasztroenterologust! Puffadás gyomor felső részében fájdalom, lazább sárgás széklet. vérkép jó, bilirubin 36. Laktóz laktuóz glutén negatív. Laktuóz próba utáni napon levett...
        Üdvözlöm. Problémáim lassan egy hónapja kezdődtek, székrekedéssel,aztán proktológus megállapított végbél repedést amire írt kúpot.30. számú előírás. Reggel este kell használni. Pár darab elhasználása után azt éreztem minden...
        Üdvözlöm, kb egy hónapja küzködök székrekedési problémákkal, elmentem proctológushoz kb két hete ,írt fel kúpot és szűztea kapszulát. A kúp nagyon jó volt, beindította a dolgokat, kettőt használtam el összesen. Viszont utána ment a...
        Tiszteletem ! UH vizsgálat alapján , : Hepar : Normális nagyságú , diffusan fokozott echogenitású ,benne körülírt kórós képlet nem látható . Diffus máj laesió jelei . Epeutak nem tágabbak . Ez mit is jelen pontosan? Panaszaim : Lepedékes...
        Tisztelt Orvosok! Több mint 1 éve kontaminált bélszindrómával diagnosztizáltak, de többszöri normix kúra után se lettem jobban. A Normix érezhetően egyre kevésbé használ. De az orvosom csak ezzel a részzel foglalkozik. Reggelente...
        Üdv, Alexandra vagyok 28 éves tavaly júniusban diagnoztizálták nálam a rekeszsérv és a hasnyálmirigy problémám. Korábban többszőr volt már hasnyálmirigy gyulladásom, majd tavaly márciustól nagyon rosszúl voltam. Külföldön élek a...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés