Hasi nyirokcsomó

Tisztelt Doktor úr! Múlt héten 5 napig tartó hőemelkedésem volt és egy ponton (a köldök és a szegycsont között félúton, kissé balra) fájt a hasam, ha megnyomtam. A háziorvos megvizsgált, nem tudott kitapintani semmit, kaptam antibiotikumot. Az antibiotikum beszedésével elmúlt a hőemelkedés és a fájdalom is. Az lenne a kérdésem, hogy ön szerint lehetett-e esetleg egy hasi nyirokcsomó gyulladása, illetve egyáltalán érezhető-e, ha egy hasi nyirokcsomó begyullad? Előre is köszönöm válaszát!

Dr. Plósz János válasza hasi fájdalom témában

Nem feltétlenül kell, hogy nyirokcsomó legyen a fájdalom oka, de az sem kizárható, gyomor-bélhurut is okozhatott ilyen panaszt. Javaslom, használjon pár hétig pre- és probiotikumot.

Kérdés: 2016. január 11., 22:44; Megválaszolva: 2016. január 12., 09:16
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emésztési probléma, reflux
Hasi és egyéb panaszok
Tisztelt Dr úr! ojan kérdésel fordulok önhöz hogy vissza vissza térö problémám hogy ojan has fájás jön rám hogy egyszere érzek sok mindent.Pl:...
Köldök körüli fájdalom
Kedves Doktor Úr! Emésztési problémáim évekkel ezelőtt kezdődtek. Minden vizsgálat készült a tükrözéseken keresztül, az allergia és...
Hasi fajdalom
Tisztelt doktor Úr! Kedden írtam Önnek felhasi panaszaim miatt, melyek újra és újra elő jönnek. Gyakorlatilag nem tudják megmondani hogy mitől...
Lehet e hasnyálmirigy gyulladas?
Tisztelt doktor Úr! Ismételten a segítségét szeretném kérni! Pár hónapja írtam Önnek hasonló témában. Akkor nagynezen hosszú diétázas után...