s. o. s. mi ez?

Tisztelt doktor úr/nő! Ma reggel elmentem wc.re. A csatolt képen látható valami jött ki belőlem. Nem tudom, hogy melyik nyíláson. Féregre gondoltam, de egyébb tünetem nem volt, ami erre utalna. A petefészek müködésem március óta leállt. Ket het mulva van időpontom nődokihoz. Kérdésem, hogy mi lehet ez? Köszönettel E. Barbara

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza fertőzés? témában

Kedves Barbara!

Kép alapján nehéz kérdés, valóban jó lenne tudni, honnan származhat. Ha széklettel távozott, lehet valamilyen elfogyasztott dolog esetleg nyálkahártya, nem tűnik féregnek. Ha hüvelyből vagy a húgycsőből, akkor is lehet valamilyen nyálkahártya, talán fertőzést követően leválva. Ha panaszmentes, egyenlőre figyelje, máskor is talál-e hasonlót, bármilyen panasz esetén forduljon orvoshoz. A nőgyógyász ráér két hét múlva, ha vizelet csípést észlel, hamarabb elmehetne akár háziorvoshoz, akkor is, ha esetleg a székelési szokásokban változást észlelne. Ha nem ismétlődik, azért nagyon ne ijedjen meg!

Kérdés: 2016. január 06., 23:07; Megválaszolva: 2016. január 07., 09:40
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Bélprobléma?
Lelet értelmezése
Hasnyálmirigy laborértékek
Gyomorhurut, fennálló gyulladás?...
Visszamaradt gyulladás?
Tisztelt Doktor Úr! A közelmúltban írtam Önnek gyomorhurutra utaló panaszok miatt. November közepén étkezési kihágás (csípős ételek, alkohol)...