Nyirokcsomó?

Tisztelt Doktornő/ Doktor úr! 5 napig hőemelkedésem volt és a hasam egy ponton, szegycsont vége és a köldök között félúton, kissé balra nyomásra fáj. Hányás, hányinger nem jelentkezett, a székletem is normális volt. Elmentem a háziorvoshoz, kaptam antibiotikumot, de nem igazán tudta megmondani, mi lehet a bajom. Mostanra a fájdalom is csökkent. Ön szerint okozhatta-e ezt az egyik hasi nyirokcsomó gyulladása? Illetve ha ez okozta a fájdalmat, kb. meddig normális, ha fájdalmat érzek? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza hasi fájdalom témában

Kedves Kérdező!

Nem tartom valószínűnek, hogy hasi nyirokcsomó gyulladás okozná a panaszait, és azt sem tudom, mire kapta az antibiotikumot. Viszont azt javasolom, ha tartós lenne a fájdalom, történjen laborvizsgálat és hasi Uh az ok tisztázására.

Kérdés: 2016. január 06., 14:39; Megválaszolva: 2016. január 07., 00:29
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Hasnyálmirigy gyulladas 4.
Kedves Dr Úr! Úgy döntöttem hogy ismételten Önhöz fordulok és a segítségét kérem. Mint múltkor írtam november vége óta újra kezdődtek az...
Lehet e hasnyálmirigy gyulladas? 3
Kedves Dr Úr! Köszönöm ismételten a segítségét! Nos az sbon a laborban az ldh mutatott eltérést 329 és 190 ig jó. Az amilaz 66 lipaz 38 crp 4...
Lehet e hasnyálmirigy gyulladas? 2
Kedves Dr Úr! Köszönöm szépen a gyors választ! Ha még engedi szeretnék pár kérdést feltenni! Mivel erős felhasi panaszaim vannak, jobb bordaiv...
Lehet e hasnyálmirigy gyulladas?
Tisztelt Doktor Úr! Ismeretlen a szakvéleményét szeretném kérdezni! Ma reggel erős gyomorszáji és jobb bordaiv alatti fájdalomra keltem. Illetve...
Furcsa hasi fájdalom
Kedves Doktor Úr! Pár napja azt tapasztalom, hogy egy jól behatárolható területen, ami a köldökömtől jobbra 6-7 cm-re, és a köldöktől feljebb...