• Vastagbél csavarok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr.nő! Előzményeimben szerepel: 2007-es aranyér műtét, reflux, többször előfordult gyomorfekély, Wilkie műtét, Billroth 2-es rouy x-y gyomorsüllyedés miatt, sérvműtét- idén júl.végén, fogak korai elvesztése 35 éves koromban-az ínnyel volt probléma, amennyiben egy fog begyulladt még antibiotikummal sem tudták kikezelni-örökletes. A sérvműtét előtt gasztroenterológus végzett vastagbéltükrözést, amin megállapításra került 2 db éles kanyar, ahol szinte 8-as alakban a vastagbél tekervényes, innen nehezen ürülnek a gázak, fájdalmasan puffadok, sajnos Meteospasmyl sem nagyon segít. Most megpróbálom Degasint is, kollagént szedek kötőszövet erősítésre. Júniusban a tükrözéskor lett kimondva a kötőszövet gyengeség. Sajnos orvos nem tudott rá javasolni semmit, sebész azt mondta, hogy a csavarosság nem indokolja a vastagbél műtétet csak bélcsavarodás, bélelzáródás esetén jön az szóba. A júliusi műtét után sajnos a frontok, eső is nagyon megvisel, akkor jobban puffadok, gázasodok, megfigyelésem szerint, étkezéstől függetlenül. Sajnos ez a munkámra is nagyon rányomja a bélyegét, már csak részmunkaidőben tudom azt ellátni. Várom szíves válaszát. Köszönettel: Márta

        Dr. Szigeti Nóra válasza a bélbetegség témában

        Kedves Kérdező! + Nem tetszett kérdést feltenni, így sajnos nem tudom, mire várja a választ.


        Kérdés: 2015. november 22., 06:13; Megválaszolva: 2015. november 23., 08:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.