Zsibbadás

TISZTELT WEBDOKTOKTOR! ELÖSZÖR IS KÖSZÖNÖM KERDESEMRE A GYORS VALASZAT! SAJNOS NEGY NAPJA FURCSA ZSIBBADAST ERZEK A FEJEMBEN ES EGY NAP TÖBBSZÖR IS JELENTKEZIK DE SZERENCSERE CSAK PAR MASODPERCIG! NAGYON FURCSA ERZES ES KÖZBEN MEGSZEDÜLÖK ES MAR EGYSZER A BALOLDALI ARCOMON IS EREZTEM EZT A FURCSA ZSIBBADAST! TEGNAP MAR A TARKOMON FÖLFELE FUTOTT VALAMI HIDEGSEG BORZONGAS ZSIBBADAS SAJNOS PONTOSAN NEM TUDOM LE IRNI EZT AZ ERZEST DE MINDENESETRE KELLEMETLEN ES UGYERZEM MINTHA OLYANKOR MINTHA ELVESZITENEM AZ EGYENSULYOMAT! EGYEBKENT ÜLÖ MUNKAT VEGZEK ES DOHANYZOM! ORVOSILAG MEGALLAPITOTT MIGRENBEN SZENVEDEK AMI EGY HONAPBAN TIZSZER IS JELENTKEZIK! TAVALY A SÜRGÖSSEGIRE KERÜLTEM MERT ELVISELHETETLEN FAJDALMAM VOLT EMIATT A GERINCEMBÖL MINTAT VETTEK ES CT FELVETELT CSINALTAK AMI SZERENCSERE MIND KETTÖ VIZSGALAT NEGATIV VOLT! OLVASTAM A VERKERINGESI ZAVARROL ES SAJNOS ENNEK A TÜNETEI MAJDNEM MIND MEGEGYEZIK AZ ENYEMMEL! VOLT MAR UGY GYAKRABBAN IS HOGY ELTOMPULT AZ AGYAM DE EZ AKKORSEM HASONLITHATO ÖSSZE A MOSTANI TÜNETEIMHEZ! SAJNOS MEG TÖBBEKKÖZÖTT IZÜLETI PROBLEMAIM IS VAN AMI AZ ORVOSOM SZERINT A MAJ BETEGSEGEM MIATT VAN! A LABFEJEM IS NEGYNAPJA DUZZADT AMI EDDIG BEG NEMVOLT! SZERTETNEM TUDNI HOGY MOST MITÖRTENIK VELEM VAJON MOST JELENTKEZIK NALAM A REMES MAJROSSZABBODAS? ANNYIT TUDOK ;HOGY MI A KÖVETKEZMENYE A HEPATITISZ MAJCIRROZISNAK! ELÖBB UTOBB BEKÖVETKEZIK! ELNEZEST KEREK A HOSSZU IRASERT! EGYENLÖRE ENNYI LENNE A KERDESEM;MI LEHET EZ? ELÖRE IS KÖSZÖNÖM VALASZAT TISZTELETTEL! KUNZENDORF ERIKA

WEBBeteg szakértő válasza fejzsibbadás témában

Kedves Erika,

A zsibbadás, borzongás igazán nem szerepel a májelégtelenség, a májgyulladás tünettanában. Első sorban ideggyógyászati vagy fül-orr-gégészeti eltérés okozhatja. A lábdagadás lehet májelégtelenség eredménye (alacsony vér-fehérjeszint miatt) , de ez késői jel szokott lenni. Lábdagadást okozhatja az ízületi gyulladás, vesebetegség, esetleg szívelégtelenség is.

Tisztelettel,   Dr. Plósz János

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2008. augusztus 10., 16:37; Megválaszolva: 2008. augusztus 10., 16:37
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Laboratóriumi értékelésben...
Étkezések utáni gyomorsav...
Epehólyag és egyéb problémák
Külső aranyér panasz
Amiláz kissé emelkedett
Üdvözlöm Kedves Doktornő/Doktor Úr! A kérdésem az lenne, hogy a kissé emelkedett amiláz értékkel 130 U/L (feső határ 100U/L) kell e foglalkoznom?...