Mi lehet a problema a gyomrommal?

Tisztelt Doktorno! A tuneteim januarban kezdodtek, amikor fogamzasgatlot valtottam. Minden nap reggeltol estig tarto hanyinger kinzott. Es nagyon faradekony voltam, erosen hullott a hajam, a labfejemen es a kezfejemen kiutesek voltak. Voltam orvosnal, aki vervetelre kuldott eloszor, es hanyinger elleni antibiotikumot adott. Ez nem segitett sokat, a verveteleredmenyek utan azt mondta, baj van a hormontermelesemmel, elkuldott pajzsmirigy ultrahangra, de minden rendben volt. Ezutan magamtol abbahagytam a fogamzasgatlo szedeset, es valoban enyhultek a tuneteim, olyan faradekony sem vagyok, es a hanyinger is enyhebben jelentkezik. De miutan abbahagytam, azota gyakran van szuro fajdalom a gyomromban, ha ehes vagyok az is elegge faj. Eves utan minimalis hanyinger jelentkezik vagy ujra szuro fajdalom, ez a fajdalom a koldokom mellett erezheto leginkabb es a bal oldalamon. Az elmult idoszakban 8 kilot fogytam, mert ezek a problemak miatt alig eszek, felek enni. Es keveset is iszok, mert nem tudok sokat. A nyelvem hatuljan is latok feher vastag lepedeket, ez is zavar. Mit tegyek? Elore is koszonom a valaszat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza fogamzásgátló témában

Kedves Kérdező!

Mindenképp forduljon gasztroenterológushoz. Lehet, hogy a tünetek a fogamzásgátló szedéssel csak időbeli egybeesést mutatnak.

Kérdés: 2015. március 27., 17:21; Megválaszolva: 2015. március 29., 07:42
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Epevezeték
Mi okozhatja a reggeli híg székletet?
Fájdalom a jobb felhasban
Savcsökkentő szedése