mitol van?

Jo estet! Azt szeretnem meg kerdezni mitol van. 3hete abba hagytam a helicobaktera kapot 2fajta eros gyogyszert amikor szedtem még nem is voltam roszul csak elején miutan abba hagytam lassan 3hete mivel kurat kell tartani azota gyenge vagyok hanyingerem van hasam faj etvagytalansag legszomj es ido kozonket remegek voltal laborba is es minden rendben volt azt mondtak hogy most megy ki belolem van ilyen, hogy ennyi idő utan még? hasi ultrahangon is voltam ott is minden renben volt. Kerem segitsen mitol lehet a gyogyszerek mellekhatasai most johetnek ki?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza hasi panaszok témában

Az antibiotikum kúra tönkretehette a bélflórát. Javaslom, használjon legalább 1 hónapig pre- és probiotikumot, egyen gyakran, rendszeresen, egyszerre keveset.

Kérdés: 2015. március 25., 19:13; Megválaszolva: 2015. március 28., 15:45
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Hasi problema
Tisztelt Doktor Ur! Egy összetett problemaval fordulok Önhöz. Korabban mar megvalaszolta egy kerdesemet, melyben a veres-nyakos szekletemre kerestem...
Végbélrepedés mikor gyógyul meg !
Tisztelt doktor Úr! Köszönöm a gyors választ az előző kérdésre. További kérdésem az lenne, hogy a záróizom görcsösségre a kenőcsön...
Epevezeték
Mi okozhatja a reggeli híg székletet?