rossz közérzet, gyengeség

Tiszteletem doktor úr! Körülbelül egy két éve folyamatos puffadás, és hasi görcsök kínoztak. Kivizsgáltak fél éve kb., elvileg semmi bajom sincsen. IBS-t állapítottak meg. Ezek a tünetek az utolsó egy hónapban megszűntek. körülbelül két évig tartott ez az állapot. Két napja 38 fokos lázam volt. Nagyon lebetegedtem, és csomó jelent meg a hónaljamban. Ez is elmúlt. Most nincsenek fájdalmas panaszaim, csak annyi, hogy gyenge vagyok, hőhullámaim vannak és a székletem két napja a lázat követően sárga színűre, és zsíros szerűvé változott. Az elmúlt 2 hétben 6 kilogrammot fogytam. Nem tudom mi lehet a baj. Teljesen tanácstalan vagyok. Sajnos társadalombiztosításom egy hónapja nincsen. Előre is köszönöm a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza Infekció témában

A sárga színű széklet nem jelent problémát illetve a kenőcsös állag sem. Leírása alapján valamilyen gyulladásos folyamat zajlott (láz+nyitokcsomó duzzanat) . Az ebből való gyógyulás 1-2 hetet igénybe vehet. Azonban ha nem szűnnek meg a panaszok mindenképp érdemes utánajárni (legalább egy labor illetve ultrahang vizsgálat) . Mindenképp érdemes rendezni a TB-t is (mert nagyon sokban kerülhet, ha sürgősséggel kell elvégezni vizsgálatokat biztosítás nélkül) .

Kérdés: 2015. március 18., 23:20; Megválaszolva: 2015. március 19., 15:47
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
18 Lipáz ertèk
Meddig tartson a probiotikum kúra?
Merckformin XR
Szputnyik vakcinával oltakozás
Cöliákia covid oltás