• mas bakterium

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        TISZTELT DOKTOR UR TUKROZESEN ALAPITOTTAK MEG FEKELYEKET BIOPSZIAN HELICOBACTERIUMOT VALAMINT KRONIKUS NYALKAHARTYAGYULLADAST, AMIRE KAPTAM KEZELEST A JELENLEGI HELICOTESZT MAR NEGATIV FEKELYEK BEGYOGYULTAK MEGIS A TUNET MEGMARADT AMI GYULLADASRA UTALO NEHA VERES VALADEK A TOROKBAN GYUL FEL EBREDESKOR MIVEL FULORGEGESZETI, ES TUDOVIZSGALATOK, BELSO SZERVEK ULTRAHANGON RENDBEN MEG MIJEN BAKTERIUM VAGY PARAZITA IDEZI ELO A TUNETET ES MIJEN KIVISZGALAST IGENYEL TISZTELETTEL VAROM VALASZAT

        Dr. Plósz János válasza a helicobacter pylori témában

        Más baktérium nem fordul elő a gyomorban, a helicobacter eradicatioja jó eredmény. A savcsökkentők mellett a felmaródások is gyógyulnak, így a panaszok okát véleményem szerint máshol kell keresni.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2015. február 09., 16:11; Megválaszolva: 2015. február 09., 16:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Kb. 2 napja nyálkás a székletem. Dobhártyaműtét után vagyok, rettentő sok stresszel. Műtét utáni elsőnap nem aludtam semmit, izomrángásaim voltak. Volt székletem, de olyan volt, mint egy száraz tégla. Másnap emiatt...
        Tisztelt Doktornő/ Doktor úr. Párom állapotával kapcsolatban szeretnék kérni segítséget, illetve iránymutatást. Az egész történet herefájdalommal indult, urológia, prosztatagyulladás, erős antibiotikumok, majd miután a fájdalom már a...
        Üdv! Érdeklődnék hogy mit tegyek a rendszeres hashajtó szedés után? A súlyom miatt szedtem mert regetegen piszkaltak miatta. De elhatároztam hogy leszokom róla..Mit tanácsol? Orvosi vizsgálat kivételével..Mit vegyek szedjek egyek illetve igyak?...
        Kedves Doktornő! Fruktóz malabszorpcióm van 3 éve, 51 ppm-es értékkel. Már kis mennyiségtől (1-2 gramm) is súlyos tüneteim vannak. Korábban meg bírtam enni picit nagyobb mennyiséget, most már szinte semennyit és a tüneteim is egyre...
        Bizonytalan tüneteim vannak. Kezdetben úgy gondoltam, hogy az emésztésem nincs rendben, ezért diétáztam. Mivel a panaszaim nem változtak, ezért mozgásszervi eredetűnek véltem, és pihentettem. Mivel a panaszaim már két hete változatlanul...
        Tisztelt Doktor Úr!Decemberben újra előjöttek az aranyeres panaszok:élénkpiros vér, enyhe szúró fájdalom székeléskor. Elkezdtem szedni a DIO-PP tablettát mert előtte is az múlasztotta el a panaszokat. Vérzés elmúlt, fájás enyhült, de nem...
        Kedves Dr Plósz János! Többször írtam már Önnek hasi panaszaim miatt amik szept.20a óta tartanak. Hasmenéssel,hányással kezdődött,minimális lipáz emelkedés laborban. Azóta számos vizsgálaton túl vagyok. Laborok (amikben eltérés nincs...