• Az aranyaeret hogyan kezelhetem orvosi segítség nélkül?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Hölgyem/*Uram! A héten ugy éreztem hogy viszket a végbélkörnyéki terület, ma viszont székelés után meglepően vettem észre hogy véres a wécékagyló semmi fájdalom nem volt de megilyedtem. Kérdésem az lenne tudom hogy el kéne mennem orvoshoz de ma délután megyünk üzleti útra nem mondhatom hogy bocsi denem megyek. Mi lehet ez? Kezelhetem valamivel? Én aranyérre gondolok a héten és a jövőhéten sem tudok semmi féle képp orvoshoz menni ezzel Kérem adjon tanácsot köszönöm

        Dr. Pászthory Erzsébet válasza a véres széklet témában

        Kedves Kérdező! A vérzés mindenképpen komoly tünet, tisztázni kell az okát, ezért ne halogassa az orvosi vizsgálatot! Aranyeres panaszokra a patikákban recept nélkül kapható többféle kúp és kenőcs. Üdvözlettel: Dr Pászthory Erzsébet


        Dr. Pászthory Erzsébet
        gasztroenterológus, háziorvos, belgyógyász szakorvos Itt kérdezhet

        Dr. Pászthory Erzsébet

        Kérdés: 2014. november 02., 10:11; Megválaszolva: 2014. november 04., 15:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Dr Úr. Azt szeretném megkérdezni, mi okozhatja hogy ma késő hajnalban felébredtem és hasi discomfort érzetem volt. Rossz közérzet ami alhasból belek környékéről áradt. Végül vissza aludtam, ám ma első székletem fele barna, míg...
        Tisztelt doktor nő! Problémám pár hónappal ezelőtt kezdődött.Hasmenése lett,ami vizes volt.több hétig is eltartott,ezért elmentem az orvoshoz.bélgyulladást mondott.itt fájt a hasam,görcsöt,de székelés után nem.aztán észrevettem a...