bélféreg

Bélférgességre egy szem Decarist kellett bevennem, az a kérdésem, hogy hány hét múlva kellene székletvizsgálatot ismételni, hogy van-e még féregpete bennem. Ehhez kapcsolódik, hogy most ezért tényleg ki kell vetetnem az epehólyagomat, mert esetleg ott is lehetnek peték? A kezelőorvosom ezt javasolta, de én nem tartom jó ötletnek csak ezért kivetetni. Köszönöm a válaszokat. Üdvözlettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza bélféreg témában

Általában 4 hét múlva javasoljuk a székletvizsgálat kontrollját. Az epehólyag eltávolítás vagy epeuti vizsgálat véleményem szerint csak akkor indokolt, ha ilyen irányú panasz vagy laboreltérés igazolódik.

Kérdés: 2014. szeptember 18., 19:46; Megválaszolva: 2014. szeptember 20., 15:06
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
bélféreg
Tisztelt doktor úr Nekem fonalférgem van ugy érzem megtettem mindent azért hogy eltünjenek ezek az állatok próbáltam, egy decaris nevü gyógyszert...
Bélféreg
Tisztelt Dr. Nő/Úr! Olyan problémával fordulok Önhöz, melyet eddig életem során még nem éltem át. Inmáron második alkalommal, mikor...
Bélféreg?
Tisztelt Doktornő/úr! Mostanában nagyon sokat szúr a jobb bordaívem alatt. Én epeproblémára gyanakszom. Sokszor felpuffadok, hordószerűre dagad a...
Bélprobléma?
Lelet értelmezése