vastagbél probléma

Kedves Doktornő / Úr! Pár éve a vastagbelemből daganatot vettek ki, s az orvos "tudásának" köszönhetően nem lett elküldve szövettanra, a papírra azt írta, ismeretlen eredetű daganat. Azóta voltam kontroll vizsgálaton, ami negatív lett. Most mégis kérdések merültek fel bennem. Egy ilyen eset után meddig kell menni kontrollra? Mostanában elég sokat fogytam ismét, de szerintem a munkámnak köszönhető. A székelési szokásaim érdekesek, hol egy nap többször, hol napokig semmi. Székletem sokszor hasmenés szerű, vagy normális. Ami érdekes, hogy sokszor olyan bélmozgásom van, hogy olyat érzek, mint mikor a kisfiam pocaklakóként mozgott a hasamban. Erősen érzem. Ön szerint menjek el kontrollra, vagy ne foglalkozzam vele? Tudom, a táplálkozásomon is változtatnom kéne. Válaszát előre is köszönöm. Szeretettel, Marylyan

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza a fogyás, hasi panaszok témában

Tisztelt Kérdező! Minden testből kivett szövetet elküldenek szövettani vizsgálatra. Nem lehet, hogy valami félreértésről van szó a korábbi vizsgálati eredménnyel kapcsolatban? A jelenlegi panaszát illetően pedig mindenképpen gasztroenterológiai vizsgálat szükséges az ok és a terápia megállapítása céljából.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2014. június 13., 23:50; Megválaszolva: 2014. június 14., 10:22
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emésztőrendszer probléma
Emésztési zavarok.
Végbél tájékán furcsa erzes
Gyomor helyreállítása.
Vélemény kérés