Felsõléguti refluxom van

T szakertõ.gége ill gyomortükrözés után megállapitott diagnózis szerint felsõléguti refluxom van ami rekedséget okozott(február végén volt a vizsgálat) azóta controlokot szedek, 2 hete kiegeszitve donperidonnal, 2*40 ill 3*10 mg.rekedségem lényegesen javult, de olyan mintha délutánra elfáradna a hangom.kérdésem mikorra várhato valamiféle javulás a tapasztalatok szerint.köszönöm válasxát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pászthory Erzsébet válasza a reflux témában

Kedves Kérdező! Ha csak a reflux okozza a panaszokat, a három hónapja tartó gyógyszeres kezelés már elegendő lenne. A délutáni hang-"elfáradás" oka lehet gégészeti, illetve nem írt arról, mi a munkája, lehet, hogy egyszerűen csak túlterheli a hangszálait. Üdvözlettel: Dr Pászthory Erzsébet

Dr. Pászthory Erzsébet
Kérdés: 2014. június 02., 12:38; Megválaszolva: 2014. június 03., 16:04
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Gyomor helyreállítása.
Vélemény kérés
sovány vagyok hizni szeretnék
Veres nyálka szellenteskor
Sörélesztő intolarencia